Inspirationsföreläsning med Tomas Gunnarsson

04.05.2024

Att lyfta sig själv och andra

Jag var på en inspirationsföreläsning med Tomas Gunnarsson som gav både tänkvärda och positiva affirmationer och budskap och ett trevligt samtal i pausen.

Jag passade även på att fota under föreställningen.

När: 4 maj 2024
Var: EQ House

Att lyfta sig själv och andra

Den perfekta föreställningen för dig som vill ha en energiboost, öka din kunskap om hur du kan leda dig själv och skapa bra relationer tillsammans med andra, samt få konkreta redskap som du kan använda direkt efter föreställningens slut.

Både skratt och allvar utlovas i en härlig mix då Tomas med sprudlande entusiasm bjuder på sig själv och sina livshistorier.

Dessutom får du på ett lättsamt sätt ta del av de senaste rönen från den moderna psykologin.

En perfekt föreläsning för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:

  • Tre-stegs-modell hur du hanterar kritik och anklagelser (även energitjuvar).
  • Gå som vinnare ur motgångar.
  • Hur du får bra och hållbara relationer.

Om Tomas Gunnarsson
Tomas är en scenkonstnär som på ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar i föreställningen hur man tränar den inre konditionen för att lyfta sig själv och andra.

Tomas har en grund inom psykosyntes och gestaltterapi. Han har bedrivit egen terapimottagning, och jobbat under många år med ledarskapscoachning och grupputveckling.

Han har skrivit sex böcker inom personlig utveckling som är grunden för hans tre timmars föreställning i två akter – "Att lyfta sig själv och andra".

Han ger publiken nya insikter, skratt och tårar i en salig blandning framfört som en enmansshow med inlevelsefullt kroppspråk.

Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring.

Han har Sveriges topp 6 största Facebooksida med över 600 000 följare på Facebook och Instagrams sidor "Att lyfta sig själv och andra".

(Text lånad från Tomas hemsida.)