VoiceHER Cecilia Helsing

11.11.2021

- Vad är ledarskap och hur kan man utveckla ledare till ett bättre ledarskap? 

- Hur kan man ombesörja så att en statlig myndighet håller sig uppdaterad och utbildad till att utföra ett bra och effektivt arbete och ha rätt personer på rätt plats?

 - Hur skapar man en trygg och fin arbetsplats för sina medarbetare? 

- Och hur kommer det sig att man även hinner vara en vardagshjälte för sina medmänniskor och även tänka på miljön?🌱 

Det och lite till får vi svar på vid kvällens samtal hos @voicehercommunity i min serie om starka kvinnor – Powerwomen kl 19.00 

ecilia Helsing är kvinnan som jobbat inom HR, ledarskap och att coacha människor och ledare i ständig förändring under en längre tid. Hon brinner för förändring, att se individen och drar sig inte för att hjälpa andra människor till ett bättre liv. 

Just nu arbetar hon inom statlig verksamhet som enhetschef på SPV och dessförinnan som HR-utvecklare inom samma myndighet med en rad spännande arbetsuppgifter i en verksamhet med ständig förändring och där omvärldsbevakning behövs för att ligga i pipen på uppdaterad medarbetarkompetens. 

Välkommen att vara med på kvällens samtal och ställ gärna frågor inom dessa ämnen.🌱

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.


Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.