VoiceHER Giselle Essé Olsson

14.12.2021

Jag har bjudit in entreprenören och innovatören @cut_in_kitchen Giselle Essé Olsson att prata om viktiga saker för oss kvinnor på @voicehercommunity.

 Vi pratar om PMDS/PMS och hur det påverkar livet stort både för sig själv och i relationer. Vad krävs det för att bli en duktig entreprenör och företagare och hur hittar man en bra och ärlig relation? 

 Tillsammans med sin man @rickardolsson så driver de podden @relationscykeln där de pratar om hur vardagen och relationen påverkas av PMDS. De gästade även Malou efter tio för några dagar sedan och lyfte detta viktiga ämne som vi alla behöver prata mer om. Tänker också på alla i omgivningen som drabbas av detta. 

Giselle är en driven entreprenör som driver det innovativa företaget MeCovers @Mecovers1 en gynkjol som skydd vid gynekologbesök, som även lanserats i mellanöstern så alla kvinnor ska kunna känna en självklar trygghet världen över vid besök hos bl.a gynekolog. 

 Hon driver även Cut in kitchen, en härlig salong med allt och lite till. Här erbjuds proffsig hjälp inom personal shopping, styling, makeup och fantastisk frisörhjälp m.m. En kreativ mötesplats där service och varmt mottagande är en självklarhet. 

Jag lovar både skratt och en härlig energi mitt i det svåra om ämnen som dessa. Lyssna gärna in er på podden @relationscykeln också, finns där poddar finns. Stor igenkänning🤗 

Välkommen till ett ärligt och härligt samtal med oss! 🤗💞🌱 

Redigering av bild samt texter gjorda av mig.

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.

Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.