VoiceHER Marie Wallderin

25.11.2021

På torsdag 25/11 kl 19.00 är jag glad att ha med mig starka entreprenören och grundaren av @wallderinska ,@mariefilipiakwallderin i ett samtal på @voicehercommunity 

Hon berättar om hur man lyckas som entreprenör genom att besegra sina motgångar. Marie valde att starta eget när hon förstod att ingen skulle våga anställa henne p.g.a sin ovanliga sjukdom systemisk skleros. Hon driver nu framgångsrika Wallderinska, lyxiga träningskläder som säljer världen över, tillsammans med sin man. 

Hon var tjejen som växte upp tryggt på landet med djur och natur men fick tidigt lära sig att hantera motgångar och att lita på sitt eget omdöme. Med ett driv och engagemang att klara sig själv så har hon idag lyckats skapa ett framgångsrikt varumärke som står för familj, vänner och vikten av att tro på sig själv och att aldrig ge upp. Att leva här och nu och att sätta guldkant på tillvaron.💎 

Detta återspeglar sig även i hennes kollektioner som har inslag av guld och kvinnliga linjer och former som får kvinnor att känna sig väldigt vackra i dessa kläder oavsett sammanhang man bär dom i. Marie är en ödmjuk kvinna med en fantastiskt varm personlighet som smittar av sig och en duktig entreprenör. Var med och lyssna på en innerlig livsresa och vägen att vända motgång till framgång och bli en inspirerande och framgångsrik entreprenör. 

Välkommen till ett samtal med oss!💞 

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.


Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.