VoiceHER Sara Olsson

07.10.2021

Ordlust - Sara Olsson är kvinnan som bytte bankjobbet till att börja arbeta som sexrådgivare, lektör, redaktör och författare i sitt eget förlag Ordlust. 

Sara brinner för att våga bryta normerna och börja prata om saker som vi alla har inom oss på något sätt. Att hitta sitt kall och att kunna inspirera andra passionerat med sina innerliga texter om sex och lust. 

Vad är LUST för just dig? Är det att använda sig av ord? Fantisera om något ni inte vågar berätta om för andra? Är lust och passion samma sak? Lever du ut den lust du vill och önskar? 

Du kanske själv är intresserad av att uttrycka dig sensuellt i text och vill lära dig via skrivarkurser?

 Det ska bli spännande att samtala om bl.a dessa ämnen med Sara där tiden verkligen springer iväg när vi har dialog om detta.

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.

Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.