VoiceHER Sara Olsson

28.10.2021

Denna gång får jag ett nytt besök av Sara Olsson och Ordlust - Kvinnan som bytte bankjobbet till att börja jobba som sexrådgivare. 

Vad är LUST för dig? Är lust & passion samma sak? Lever du ut den lust du vill och önskar? 

Vi pratar lust, relationer, rådgivning m.m. Kom & låt dig inspireras, 

Denna session vill du inte missa ! Välkommen!💞 Här nedan kan ni spana in vem Sara är:

 https://ordlust.se/ https://www.instagram.com/ordlust_/ https://www.instagram.com/samtalomlust/ https://www.instagram.com/ordlustforlag/ Twitter:Ordlust Sara Olsson

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.

Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.