VoiceHER Supee Ratanala-Orng

04.10.2021

Supee Ratanala-Orng är kvinnan som inspirerar till förändring och att våga lyfta saker många inte pratar om. Vi samtalar om livet i stort. Vad är egentligen en Powerkvinna eller en STARK kvinna? Och vad är en POWERKVINNA för Er lyssnare? 

Vi lyfter dessa ämnen och bjuder in Er till ett öppet samtal där vi tillsammans pratar om förändring och att våga vara den du är. 

Supee har en bakgrund där hon både studerat och arbetat mycket med att lyfta team och se över hur man kan växa tillsammans med rätt kunskap. Hon ser till individen och utveckling tillsammans som team bl.a i kundtjänstmiljöer. Att arbeta som mentor är något Supee är duktig på. 

Med utbildning och kunskap inom organisationsförändringar, resultatstyrning och även hantering av anställdas hälsa, säkerhet och mående, så är hon fantastisk på både ledarskapsutveckling, ledningsarbete och strategier för att nå uppsatta mål. 

Detta är en stark kvinna som vågar lyfta obekväma ämnen till ytan utan dömande för att utveckla både andra och sig själv. Ni som brukar lyssna på sessioner på VoiceHER känner igen henne genom hennes engagemang som co Host och Host, senast med Inspirational series där hon samtalat med drivna entréprenörer samt kvinnor med stark bakgrund. 

Den som vill nå framåt i sin karriär eller som vill bli coachad av en fantastiskt driven kvinna med blick för att se individen och leda till förändring, ska definitivt kontakta Supee.🤗

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.

Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.