VoiceHER Susan Lanefeldt

21.10.2021
VoiceHER PowerWomen, ett samtal med Anna Maria och Susan Lanefeldt


VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.


Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.

Susan Lanefelt behöver egentligen ingen närmare presentation. Hon är träningsinspiratören, föreläsaren, dansaren, sångaren och livsnjuterskan som fortfarande engagerar och inspirerar till ett liv i rörelse och sunt tänkt sen långt innan hennes debut i tv med sitt träningsprogram "Gymping" 1983. 

Tror att få av oss har undgått hennes positiva och peppande framträdande där hela svenska folket fått jobba med de inre musklerna i kombination till rörelse och "Kniip" samt "Upp och hoppa! In med nöten och gympa loss!" Hon blev hela Sveriges hälso och träningsrådgivare. 

Att vara så positiv och fortfarande ge så mycket härlig energi var något jag slogs av vid ett möte med henne för några år sedan och tänkte: Wooow, vilken POWERKVINNA som får andra människor till rörelse och ett hälsosammare liv.🌱🤩 Så valet att bjuda in henne till samtal och att få lyssna på vad som får henne att hålla igång och kanske hur träningstrenderna varit under alla år ska bli spännande. 

Jag tror ingen missat trenden med benvärmare. Var gärna med och lyssna på Susans samtal i VoiceHER appen och passa på att ställa frågor till en av Sveriges stora träningsikoner.🤗💞