VoiceHER Suss Bertlin

30.09.2021

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.

Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.

Susanne "Suss" Bertlin är Livs och röstcoachen som genom sitt brinnande engagemang för människor, stora kunskap inom sång och med sin varma och positiva personlighet, har tagit artistindustrin med storm. Hon har coachat artister i tv-program som IDOL, Melodifestivalen, Talang, Stjärnornas Stjärna och Masked Singer. 

Susanne har en bakgrund som turnerande sångerska och har öga för de små sceniska detaljerna som gör skillnad för en blivande artist. Hon har även sedan över 20 år coachat människor till att se sig själva och sin egen potential för att kunna nå framgång och även drivit sitt egna koncept "WE' R SINGERS", som är en artisttränings-utbildning för alla åldrar och nivåer. 

"Att växa som människa när man går igenom tuffa händelser i livet gör att man kan hjälpa andra människor nå sin fulla medvetenhet och tro på sig själva! Vi kan så mycket mer än vi tror!"