VoiceHER Syster Sol

09.12.2021

Syster Sol, Isabel Sandblom, är tjejen som blev Sveriges största reggaequeen. Hon har turnerat land och rike runt och blivit nominerad till musikpriser ett flertal gånger. Hennes scennärvaro och kärleksfulla sätt gör att alla i publiken får med sig sköna vibes och minnen. 

Vi är nog många som nynnat på just "Kärleksrevolt"🌞 Under många år har hon letat sitt inre och har en hel del spännande att bjuda på, bl.a. att hon varit med i en sekt under 8 år. Hur hamnade hon där, hur tog hon sig därifrån och hur är det att börja sitt liv helt från början och våga leva i total ovisshet? 

Vi kommer prata om detta samt även om anknytningsmönster, medberoende, sårbarhet, att leva jämställt, uppvaknande, systerskap, musik och vad är egentligen en STARK kvinna m.m. Att allt hänger ihop i en röd liten tråd där allt startar med en medvetenhet inom oss själva där vi sätter grunden till ett hållbart och kärleksfullt liv. Isabel utbildar sig just nu inom psykologi och vill gärna jobba som terapeut och coacha människor, framförallt i musikbranschen där det råder mycket psykisk ohälsa. 

Isabel älskar att lyfta andra människor och även lyfta känsliga saker som inte alla vågar prata om och bryta normer.  

VoiceHER är ett community för kvinnor som älskar att inspireras, utvecklas tillsammans, växa i sitt inre och i sitt eget ledarskap, vill stärka sig själva och hitta sin tribe av likasinnade. Via röstbaserade livesessioner har vi öppna samtal med coacher, ledare, föreläsare och inspiratörer m.m.

På VoiceHER community var jag moderator och speaker 🗣🎙
Där hölls röstbaserade livesessioner där vi mötte inspirerande, starka kvinnor med en spännande bakgrund och en resa till att hitta livets kall som jag själv bjudit in.

Jag gjorde eget marknadsföringsmaterial samt textredigering och bakgrundskoll för genuina samtal och intervjuer.

Vi pratade om med och motgångar, livets tvivel och den fantastiska resan till här och NU! Att våga vara precis den man är för att utvecklas både i det inre och det yttre för att kunna leva både med dig själv och tillsammans med andra.

Dessa samtal blev innerliga, intima, öppna, fina och med glimten i ögat. Genom stort mod, styrka och att våga släppa den inre kritikern så har de nått sin fulla potential både privat och i sitt yrkesliv.

Presentationen av dessa kvinnor skedde löpande.