Onlinebokning

Är du nyfiken på om vi är en bra match för ett samarbete?

Boka gärna in en digital kaffedejt så pratar vi om dina behov och hur vi kan gå vidare. 

Klicka i önskat datum så återkommer jag så snart jag kan. Glöm ej bifoga dina kontaktuppgifter!

Ha en fantastisk dag, ser framemot vårt möte!


Frågor & Svar

1. Vad är en VA - virtuell assistent?

En virtuell assistent - VA är någon som kan boka möten, hantera kalendern, svara på e-post och mycket mer, vilket ger er mer tid att fokusera på att leverera högkvalitativa föreläsningar och coachningssessioner och planering av event m.m.

Låt tekniken underlätta ert arbete och ta er verksamhet till nästa nivå.

2. Hur kan du få hjälp av en VA?

1. Hjälpa till att boka möten, schemalägga evenemang och hantera er kalender för att se till att ni har en strukturerad och effektiv arbetsdag.

2. Filtrera och svara på e-postmeddelanden å era vägnar. Även hjälpa till med att organisera inkommande e-post och prioritera vilka meddelanden som kräver er uppmärksamhet.

3. Innehållsskapande: En virtuell assistent kan hjälpa till med att skapa och planera innehåll för era sociala medieplattformar. Det kan inkludera att skapa intressanta och relevanta blogginlägg, artiklar, videor och bilder som engagerar er målgrupp och underlättar för er att hålla en konsekvent närvaro på sociala medier när ni är upptagna med andra saker.

4. Publicering och schemaläggning: Ta hand om att publicera era inlägg på olika sociala medieplattformar, även använda verktyg för att schemalägga inlägg i förväg, vilket underlättar för er att hålla en konsekvent närvaro på sociala medier även när ni är upptagna med andra saker.

5. Engagemang och svar på kommentarer: Övervaka era sociala medier, svara på kommentarer och engagera sig med er målgrupp. Det kan innebära att besvara frågor, ge feedback och interagera med följare för att bygga starka relationer och öka er närvaro online.

6. En virtuell assistent kan vara er första kontaktpunkt för kunder och klienter, svara på vanliga frågor, ge support och hjälpa till med att lösa eventuella problem eller bekymmer.

7. Uppsökande av uppdragsgivare då du är upptagen med att utveckla dina tjänster och mycket mer.

Genom att ta hjälp av en virtuell assistent för att hantera era sociala medier och marknadsföring kan ni spara tid och energi samtidigt som ni säkerställer att ni har en stark och professionell online-närvaro. Det ger er möjlighet att fokusera på att leverera kvalitativt innehåll och interagera med er målgrupp på ett meningsfullt sätt.

3. Vad kostar det?

Det finns olika paketpris beroende på ditt behov.

Paketpris liten 9 600 kr - Pris inkluderar 10 timmar/mån exkl moms.

Paketpris stor 19 100 kr - Pris inkluderar 20 timmar/mån exkl moms

Paketpris POWER 38 200 kr - Pris inkluderar 40 timmar/mån exkl moms

FankyBiz AKUTEN

Behöver du snabb hjälp med ex grafisk redigering, hjälp med hemsida m.m. och behöver enstaka timme? Boka på kontaktsidan samt ange AKUT så kommer vi fram till en snabb lösning.

Hjälp att skapa hemsida? - Boka ett telefonmöte så ser vi över vad du behöver hjälp med och kommer fram till en lösning.

4. Hur går det till?

1. Ett första samtal

Efter kontakt har vi ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans ser över din situation och vilken typ av hjälp du behöver.

2. Skapa uplägg

Utifrån dina behov och din målsättning sätter vi tillsammans en plan för hur vi kommer att samarbeta.

3. Avtal samt start

Efter överenskommelse upprättas ett elektroniskt avtal och vi startar vårt samarbete med ett uppstartsmöte. 

5. Hur snabbt kan vi komma igång?

När vi kommit överens om gemensamt upplägg och avtalet är klart, då bokar vi in ett uppstartsmöte och firar vår gemensamma start för ett fint samarbete att nå våra önskade resultat.