FankyBiz på språng

Löpande uppdatering om tidigare uppdrag, idéella uppdrag, engagemang som värmer hjärtat och saker som händer under tiden. 

Scrolla gärna igenom gamla inlägg för att lära känna mig litegrann vid ett ev samarbete och se vad jag har haft för mig, en liten blandad portfoolio genom åren kan man säga. 

Klicka gärna på inläggen för att se mer.

Välkommen till FankyBiz!


Jag och Erika höll i ett härligt Zumbapass för att starta Nationaldagen på ett härligt sätt. Vi bjöd in ett gäng från Söndsvalls damer som är en grupp som främjar nya vänskaper genom aktuella evenemang av olika slag.

Sanna Nielsen på Sundsvalls firande av nationaldagen samt Sundsvall 400 år.

Guidningsuppdrag i Sundsvall för Sweden Relocation där jag förmedlar viktiga saker inför ev flytt till Sverige för Frida från Grekland som brinner för att hjälpa människor inom vården.

Guidningsuppdrag i Sundsvall för Sweden Relocation. Denna gång för Adin, en psykiatriker från Rumänien som ev flyttar till Sundsvall.Intressanta samtal och förmedling av viktiga saker att veta inför en ev flytt till Sverige.

Ett trevligt inslag där jag dokumenterade när den duktiga operasångaren Jonathan Wåhlstedt sjöng Mozarts Requiem i Sundsvalls vackra GA kyrka med ca 500 pers i publik.

Guidningsuppdrag för Sweden Relocation i Sundsvall. Rundtur i magiskt vinterlandskap för Paulo och fru från Portugal. Dagen bjöd på intressanta utbyten i samtal och underbart väder.